Poznati pevač joj može biti skoro OTAC: EVO kako izgleda žena Vlade Georgijeva, niko ne veruje da mu je ONA rodila dvoje dece: Šta je OVO, auh (FOTO)

0
1241

Vlado Georgijev jedan je od najpoznatijih pjevača zabave iz zlatnog doba ranih 2000-ih, kada su ljubavne balade i lagane pjesme bili pravi hitovi, a on je tada i moglo bi se reći preteča današnjeg Saše Kovačevića i takvih vrsta pjevača. Vlado je oduvijek imao posebnu boju glasa, zbog čega se među ostalim isticao kao pjevač. No, Vlado je jedan od najkontroverznijih u industriji, posebno kada su u pitanju odnosi s kolegama, kao i činjenica da mnogi kažu da često voli zaviriti u čašu alkohola.

No, sve mu očito u privatnom životu super ide, pa je pronašao “ljubav svog života” i ona je jedina koja ga je uspjela smiriti i smjestiti pored žene. Naime, Georgijev je uvijek bio poznat kao ženskar jer gotovo nikad nije bio bez djevojke, a uvijek su se mijenjale poput čarapa. No, ona s kojom je najdulje zajedno vješto je izbjegavala kamere i javnost, jer ne želi previše medijske pomoći koja joj može samo odvratiti pažnju. Milica Samardžija popularna je manekenka, a čini se da je Vlado srce osvojila već davno na snimanju spota 2014. godine i od tada Vlado, navodno, najviše voli piti vodu.

Inače, Milica je 15 godina mlađa od Vlade, a ima i dvije djevojčice koje je rodila. Kažu da se obično slažu i da oboje vjeruju u ljubav, ali ne i u matičare, pa se nikada nisu ni vjenčali, već žive zajedno, Vlado je često zna pohvaliti kao najbolju suprugu.

LEAVE A REPLY