Dužna i Bogu i narodu, zapala u probleme do guše: Mora se snaći za pare do kraja septembra, inače će tek tada nastati HAOS

0
3048

Srpski mediji izvijestili su da je jedna od najvećih balkanskih zvijezda ovog ljeta upala u prave financijske probleme, a mnogi su pisali o tome kako je Brena kupila jahtu na Azurnoj obali, što se pokazalo neistinom. Naime, ona i Boba zapravo su unajmili ogromnu jahtu za 240 tisuća eura, a u tvrtki koja iznajmljuje tu jahtu rekli su im da bi to mogao biti predujam za kupnju jahte na koju su imali oko. Brena je zbog toga bila iznenađena, jer su dobili rok do kraja rujna za šest milijuna eura, koliko košta ta jahta.

Brena je bila shrvana kad je čula za tu cijenu, pogotovo jer ne želi ili nema toliko novca za stavljanje na jahtu, pa je planirala prodati svoju staru jahtu kako bi kupila novu. Međutim, budući da je zbog cijele situacije s krunom sada prava kriza, nema se što prodati.

Njezina stara jahta još uvijek stoji, ali nitko od potencijalnih kupaca ne reagira. Izvor blizak njoj kaže da jahta nije ni približno toliko luksuzna kao ova nova, te da je puno manja, što je vjerojatno razlog zašto je nitko ne želi kupiti.

Dani prolaze, kupaca nema na vidiku, Brena je već u panici jer će na kraju ispasti da je bacila 240 tisuća u vodu, ali još uvijek ne odustaje. Svim je prijateljima rekla da prodaje jahtu i očekivala je da će se neki od njih uključiti u priču kako ne bi morala davati novac iz kutije na računu.

LEAVE A REPLY