CARINICI TRAŽILI OD MARIJE ŠERIFOVIĆ DA OTVORI KOFERE: Kad su vidjeli šta je unutra SAMO SE ZGLEDALI, EVO ŠTA JE POKUŠALA DA SAKRIJE

  0
  11265

  Jelena Karleuša neumorno troši na svoj ormar, ali dovoljno je pametna da duge popise haljina iz nove kolekcije poznatih marki ne šalje suprugu Dušku Tošiću, kako muškarac ne bi imao moždani udar, već svojoj prijateljici Mariji Šerifović, koja je imala dovoljno vremena i novca da sve to napravi. tržišta u Americi, gdje je boravila ovog ljeta.

  Ali, prijatelji nisu predvidjeli da bi pobjednika Eurovizije carinici mogli pretraživati ​​u zračnoj luci, a upravo se to dogodilo. Jesu li ljudi bili sumnjičavi da Šerifović vuče ogromne kofere, samo su je zamolili da se pomakne sa strane i omogući im detaljan pregled prtljage, iako ona nije ništa prijavila.

  – Kad su otvorili kofere i počeli vaditi elegantne haljine, jednu za drugom, samo su se pogledali. Svima je jasno da Marija nikada nije nosila haljinu, a sada ih ima na desetke, lijepih, preskupih i potpuno novih. Mariji je u početku bilo neugodno, a onda se počela smijati.

  Smijali su se i carinici, jer im je bilo jasno da ovo za nju nije garderoba, već poklon nekoj ljepotici. Marija se prvo sprdala, rekavši da je odlučila promijeniti stil odijevanja, te da će odsad nositi samo haljine i da će je uskoro vidjeti u žiriju “Zvezde Granda” tako odjevenu, a onda je priznala da je sva ta garderoba za njezina kolegica Jelena Karleuša. Objasnila je i da će se JK naljutiti ako joj ne donese sve što je naručila, jer se to neće kupiti u Srbiji. Kad su carinici komentirali da su izrezane mnoge etikete, što je očito učinjeno kako bi se izbjegle visoke carine, Maria je tvrdila da su haljine jeftine.

  Na kraju ih je uspjela razoružati svojom karizmom. Realno, zašto bi uzimali novac, a te haljine nisu za preprodaju. Naime, prema carinskom zakonu, za svu novu robu, vrijednu više od 100 eura, pri ulasku u Srbiju plaća se odgovarajuća carina, a svaki putnik na graničnom prijelazu mora prijaviti ima li tako nešto sa sobom, bez obzira je li to o odjeći, tehničkim uređajima, nakitu …

  Ako vrijednost robe prelazi 3.000 eura, tada se roba mora očistiti u redovnom carinskom postupku, a ne u takozvanom skraćenom na graničnom prijelazu, a vrijednost Marijine robe premašila je 3.000 eura, ali šarm je uspjela dobiti – kaže izvor blizak pjevačici.

  Da Šerifović nije lagala kad je rekla da su haljine za Jelenu, dok joj je poruku kolegice na društvenoj mreži Instagram – “Ti si išao po moje prekrasne haljine” – JK napisao početkom kolovoza kada je Marija objavila sliku s leta za Ameriku.

  LEAVE A REPLY