Bivša predsednica Hrvatske HITNO OPERISANA: Jaukala od bolova, nije smela da se pomeri, nalazi se u TEŠKOM STANJU (FOTO)

0
1278

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarević, poznata je po tome što je bila prva predsjednica Hrvatske i mnogim je mladim djevojkama poslužila kao primjer kako žene trudom i trudom mogu doći do vrha države. Kao i svaki političar, i za vrijeme predsjedništva bila je kritizirana zbog svog rada i napora, posebno tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, gdje su mnogi smatrali da je njezina reakcija pretjerana i previše “iskrena”. prema igračima iz hrvatske reprezentacije.

Mnogi su još uvijek bili uvjereni da će Kolinda ponovno pobijediti na izborima i da će produžiti svoj mandat predsjednice, ali to se nije dogodilo. Porazila ju je Zoran Milanović, koji je također bio prilično iznenađenje na izborima. Kolinda je tako ostala zapamćena kao jedna od najljepših visokih političarki u cijeloj regiji. Neko vrijeme nismo imali priliku tako često čuti nešto o njoj, a sad smo dobili loše vijesti. napravite mali rez na prednjem dijelu vrata, a zatim liječnik uđe unutra, očisti sve i ukloni disk kako bi mogao obaviti zadatak.

Inače, Kitarević već dugo ima problema s vratnom kralježnicom, što nije bilo toliko poznato dok, nažalost, nije završila u bolnici. Oporavak nakon operacije mogao bi potrajati mjesecima, jer to su vrlo osjetljive stvari, i stvarno je trenutno teško reći kako će sve to napredovati, s obzirom na to da je operacija upravo učinjena, ali prvi rezultati vidjet će se uskoro.

LEAVE A REPLY