VUČIĆ HITNO PREKINUT USRED EMISIJE na državnoj televiziji: Maskirana OSOBA u kožnoj jakni se pojavila iza predsednikovih leđa, a onda se DESILO OVO! (FOTO)

0
723

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić mjesecima je neprestano medijski eksponiran, otkako je započela cijela situacija s pandemijom koronarnog virusa, koja još uvijek nije gotova, ali srećom situacija se malo stabilizira. Međutim, to je još uvijek neizvjesno i poštivanje se mora i dalje poštivati. No, predsjednik je odlučio to pitanje prepustiti isključivo stručnjacima, dok se nastavio baviti i drugim gorućim pitanjima u Srbiji, poput situacije s Kosovom i Metohijom, ali i ekonomske situacije u Srbiji, posebno kada je riječ o suradnji s drugim zemljama i većim državama. snage.

Naime, tom je prigodom već otišao u Bruxelles i Washington, kako bi dogovorio ekonomske sporazume, čak i s predstavnicima Kosova. Vučić je večeras gostovao na državnoj televiziji u emisiji u kojoj je govorio o zaključcima do kojih je došlo na sastancima kojima je nedavno prisustvovao.

Budući da predsjednik nije samo čovjek od riječi, sa sobom uvijek nosi izvještaje s točnim brojkama, pa ni ovoga puta nije izostalo – međutim, bila je prilično čudna situacija, pa su se neki gledatelji na sekundu bojali iza Vučićevih leđa događa se nešto što nije bilo planirano, a mnogi su se bojali da je predsjednica u opasnosti.

Međutim, tada su vidjeli da je to zapravo starija žena s crnom maskom i kožnom jaknom koja je predsjedniku donijela samo papire koje je tražio. Prekinuo je svoje izlaganje na pola da joj zahvali. Moramo priznati, imala je zaista zanimljiv izbor odjeće za show.

LEAVE A REPLY