UDATA PROFESORKA (35) IMALA ŽESTOKE ODNOSE SA SVOJIM UČENIKOM (15) U NJIVI: Slušajte samo kako se pravdala u policiji, da li je moguće ovo

  0
  6981

  Afera je zaustavljena tek kad su za to saznali ravnatelj i školsko osoblje

  Oženjeni učitelj imao je seksualne odnose s 15-godišnjim učenikom na terenu i slao mu slike u toplesu, koje su ubrzo počele kružiti školom, prema britanskom tužiteljstvu u slučaju koji je šokirao javnost.

  Candice Barber (35) također je dječaku rekla da je potencijalno trudna s njim nakon što je spavala s njim nakon dodjele nagrada u srednjoj školi u Buckinghamu, prenosi “Daily Mail”.

  Barber je policiji rekla da joj je račun sigurno hakiran, negirajući optužbe koje uključuju njezin neprimjeren odnos s dječakom i kršenje položaja. Ravnateljica škole saznala je za višak nakon što je njezina gola fotografija počela kružiti školom.

  Na sudu je rečeno da je ova učiteljica prva prišla dječaku na spomenutoj dodjeli školskih nagrada, te da ga je dodala na društvenoj mreži “Snapshot”. Tužitelji tvrde da je Candice, tada 33-godišnjakinja, pokupila mladića u svom automobilu i odvela ga u zabačeno područje gdje su imali odnos.

  Porotnicima je rečeno da se ona, majka djece školske dobi, još dva puta srela s dječakom i poslala mu fotografije u toplesu.

  – Sve je počelo 27. rujna 2018. godine, kad mu je prišla i zamolila ga da posudi telefon. Stavila je svoje podatke na njegov profil Snapchat, a zatim mu počela slati poruke. Pisala mu je o tuširanju i pitala ga želi li se upoznati – rekao je tužitelj Richard Milne.

  – Podigla ga je, ušao je u njezin automobil, zamolila ih je da budu negdje gdje će imati privatnost, a on je predložio da to budu neke livade. Bilo je 17 sati na školski dan – dodao je.

  Početkom prošle godine ravnatelj škole došao je u posjed jedne od slika u toplesu koje su kružile uokolo, zajedno sa glasinama o aferi.

  – Dječak nije bio ponosan na ono što se dogodilo, nije se isticao, nije to bila neka vrsta fantazije. Bio je izuzetno zabrinut i nervozan kad su počele glasine. Zna da nisu imali vezu nakon njegova 16. rođendana, jer je hotel predložila kao posebnu poslasticu za njegov rođendan, što je on ljubazno odbio – istaknuo je tužitelj.

  U video intervjuu s policijom koji je dječak dao 11. ožujka prošle godine, dječak je tvrdio da su njih dvoje nastavili razmjenjivati ​​poruke mjesecima nakon što je napunio 16 godina, zaustavljajući se tek kad je školsko osoblje saznalo za aferu.

  Kad su ga pozvali na razgovor s ravnateljem škole, dječak je porekao da je imao vezu s učiteljicom.

  – Lagala sam jer mi je rekla da je možda trudna i počeo sam paničariti. Lagala sam sve osim svojih prijatelja. Rekla je da će me, ako je pocinčim, ​​povući na dno sa sobom. Mislila sam da će me optužiti za silovanje. Naljutio sam se i nakon toga nisam razgovarao s njom – izjavio je kasnije.

  Barber je uhićena 12. ožujka prošle godine, a tijekom intervjua dala je pripremljenu izjavu u kojoj je porekla da je imala spolni odnos s dječakom, tvrdeći da je njezina trudnoća bila općenito poznata u školi – iako je kasnije izgubila bebu – a otac joj je bio suprug.

  Socijalna radnica posjetila je Candice sljedeći dan kako bi procijenila situaciju, a navodno je tijekom posjeta priznala da je poslala golu fotografiju.

  Gospođa Barber rekla je socijalnoj radnici da je s dječakom započela komunikaciju u rujnu 2018. na Snapshotu. Negirala je intimnu vezu, ali priznala je da mu je poslala sliku u toplesu. Rekla je da je sa suprugom proživjela loše razdoblje, da je izgubila dijete i da su željeli još jedno, a to se nije dogodilo. Stvari su bile napete između nje i njezina supruga. Dječak je obratio pažnju na nju, a ona se opustila i započela komunikaciju s njim – rekla je Milne.

  Učiteljica je tada socijalnoj radnici rekla da ništa od toga ne govori u službenim izvješćima i da će ona sve poreći.

  – Obrana će vjerojatno ustvrditi da optuženik nije bio u intimnoj vezi s podnositeljem pritužbe i da je sve izmišljeno – zaključio je tužitelj.

  Barber se izjasnio da nije kriv ni po jednoj od tri točke optužnice, a ročište se nastavlja.

  LEAVE A REPLY