Vučićeva žena ostavila sve bez teksta: Kad su vidjeli u čemu se pojavila, svi su pali u trans: ŠTA JE OVO?

  0
  79151

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić smatra se jednim od najpoznatijih političara na regionalnoj političkoj sceni, zbog gotovo svakodnevnih medijskih nastupa, zbog novih poteza u vezi sa situacijom s krunom, ali i Kosova, što je jedna od najvrućih tema u Srbiji. Ili ga vole ili ga ne toleriraju, rijetko ga možete upoznati kao neutralnog, a dio javnosti u Srbiji zapravo ga ne podržava, što je dokazano prosvjedima, ali većina i dalje misli da čini dobru stvar, čim je sa strankom pobijedio na izborima.

  Inače, o njegovom se privatnom životu ne zna puno, s obzirom na to da svoju obitelj ne voli nepotrebno izlagati svoju obitelj, ali poznato je da iza sebe ima dva braka, te da iz prvog braka ima jednog sina, dok je s drugom suprugom Tamarom dobio još jedan. Tamara je inače vrlo zanimljiva medijima upravo zato što je samozatajna i ne pojavljuje se često, osim kada je riječ o nekim službenim posjetima drugim zemljama ili formalnim večerima i događajima u Srbiji. No, to novinare ne sprječava da je u svakom trenutku love, a sve bez teksta ostavlja svojom ljepotom i sjajnim stilom pri svakom pojavljivanju. Dosad je upoznala velik broj prvih dama, ali zbog susreta s kineskom prvom damom ostala je jako zapamćena.

  Naime, Tamara se kod Peng Liyuan pojavila u crvenom odijelu vrlo neobičnog kroja, a izgledalo je poput sline. Također je privukla pažnju brojnih kineskih dužnosnika u to vrijeme, koji su bili iznenađeni Tamarinom pojavom i koji su ostavili dojam lijepe mlade žene, odlučnog stava.

  LEAVE A REPLY