OVO je žena zbog koje DRITAN voli Srbiju: Ona bi mogla biti presudna za SUDBINU Srpskog naroda u Crnoj Gori – Nećete vjerovati ko je u pitanju (FOTO)

  0
  1299

  Situacija u regiji je stalno napeta jer se svako malo dogodi incident zasnovan na nacionalističkim namjerama određenih političara, a trenutna je situacija u Crnoj Gori, gdje je na nedavnim izborima nakon trideset i jedne godine predsjednik Milo Đukanović izgubio vlast, što je dovelo do do prvo velike proslave na ulicama koju su organizirali pobjednici, a zatim do velikog skupa u Podgorici u organizaciji Crnogoraca koji su uznemireni što je prosrpska struja pobijedila.

  Čovjek koji je došao u središte pozornosti je mladi Albanac Dritan Abazović, koji je glasovima svoje crno-bijele liste odlučio tko će formirati vladu. Postao je najzanimljivija osoba u regiji o kojoj pišu svi mediji, a posebno je privukao pažnju žena jer se zna da nije oženjen i mora se priznati da izgleda dobro.

  U jednom od mnogih intervjua koje je dao, Dritan je priznao da nije imao djevojku, a to se moglo zaključiti i iz fotografija koje je objavio na svom Instagram profilu, a na kojima je rijetko u društvu žena. Ono što se može primijetiti jest da je Dritan često u društvu srpske glumice koju je upoznao na snimanju serije Tajkun.

  Riječ je o Vanji Nenadiću, a kako prenose srpski mediji, njih dvoje se intenzivno druže nakon snimanja filma pod nazivom Bier Bojana, nakon zabave koja je organizirana nakon završetka filma. Vanja Nenadić rođena je 1992. godine u Somboru i u svom rodnom gradu vodi dramski studio za djecu i mlade, a nedavno se preselila u Beograd.

  LEAVE A REPLY