OVO je krila od svih, Isplivala njena fotka iz mladosti: PA CRNA DRAGANA? Kakav ti je ovo nos? A tek zube da vidite… Auuuu

  0
  575

  Danas ćemo se malo pozabaviti lokalnom pozornicom i nekim pjevačima koji su se na početku karijere bili vrlo različiti. Većina ih se srami ovih svojih slika, i poželjeli bi da se nikada nisu našli na internetu, ali nažalost facebook i Instagram su čudo, pa je sve to zabilježeno. Već smo nekoliko puta pisali o nekim zvijezdama, kako su izgledale na samom početku, kad su bile potpuno mlade.

  Pisali smo o Jeleni Karleuši koja je apsolutni rekorder u ovom pitanju. Na sebi je učinila sve što se može, a to najbolje pokazuju njene fotografije s početka karijere. Najviše je uspjela korekcija na nosu i licu, ali nije zanemarila ni tijelo. Ako tome dodamo ogromnu fototeku koja forsira, dobit ćemo jednu prekrasnu plastičnu lutku.

  Nije jedina, Maja Berović također je dosta ispravila. Njezin je nos također bio živa katastrofa, a do nje su Milan Stanković i Rada Manojlović koji su se spremili za kotrljanje. No, svi su priznali da su na nečemu radili, a jedina koja negira cijelu priču je Dragana Mirković, koja izričito tvrdi da nikada nije išla plastičnom kirurgu. Svoju dobru liniju i ljepotu duguje isključivo genima. Vjerujete li joj, ako ste njezine fotografije vidjeli s početka karijere?

  Luce iz Cassidola izgledala je potpuno drugačije, a kad pažljivije pogledate fotografije, vidjet ćete da je najviše radila nos i zube. Danas vam donosimo i fotografiju, bez trunke šminke. Kako vam izgleda Dragana Mirković na ovim slikama?

  LEAVE A REPLY