EVO gde je uhvaćen Vučićev sin: Opija se i bahati po BG, niko mu ne može stati u kraj, ŽENE lude za njim

  0
  3351

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje je glavna tema ne samo u domaćim, već i u regionalnim medijima, prvo zbog cijele situacije s krunom, zatim zbog trenutne situacije s Kosovom i Metohijom, a sve je kulminiralo Vučićevim posjetom Washingtonu, gdje je i s predstavnicima Kosova. i američki predsjednik složio se i potpisao sporazum o gospodarskom napretku. Vučić već neko vrijeme radi na rješavanju spora s Kosovom, ali rekao je i da ne planira priznati Kosovo kao neovisno ni pod kojim uvjetima.

  Ovaj je sastanak bio od ključne važnosti za Srbiju, pogotovo jer su se mnogi bojali da će Vučiću biti postavljen ultimatum za Kosovo, što je pokušano, ali je uklonjeno s popisa. No, Vučić je i dalje u fokusu javnosti, ali ne samo on već i cijela njegova obitelj koja se svim silama trudi držati se podalje od medija, javnosti i skandala. Naime, predsjednikova supruga Tamara Vučić rijetko se pojavljuje u javnosti, kao i njegova djeca. Iako je predsjednik, mišljenja je da bi njegovu poziciju trebalo odvojiti od privatnog života. No, mediji se ne predaju, pa idu stopama njegovog sina Danila, koji je danas odrastao dječak.

  Danilo je bio popularan u javnosti kad je objavljeno da je i sam zaražen koronom, ali sve je prošlo u najboljem redu. No, pojavile su se i slike iz tinejdžerskih dana kada je Vučiću zadavao velike brige, a novinari su ga jednom prilikom uhvatili na splavu, gdje je uhvaćen u tvrtki dok je provodio vrijeme s alkoholom.

  LEAVE A REPLY