Mnogi misle da smo deda i unuka: “ON meni kad mu sednem u krilo….”

  0
  1562

  Vjerujemo da ste do sada puno puta čuli za ovakve ili slične priče. U posljednjih 10 neparnih godina vrlo je popularno da mlađe djevojke forsiraju veze sa starijim muškarcima, ovdje se uglavnom vidi zarada, jer realno jasno sumnjamo da tamo ima neke ljubavi. Tim ljudima to vrlo dobro dođe, jer je definitivno impresivno imati pored sebe mladu ženu.

  To je vrlo popularna stvar u poznatom svijetu, a poznati glumci i redatelji jednostavno vole takve situacije. Mlade dame uživaju u pažnji, slavi i novcu svega što donosi zreo muškarac. Danas vam donosimo priču o ljubavnom paru koji uopće nije popularan, ali je pronašao put do medija koji ih jednostavno obožavaju.

  Zove se Tim Crutchfold koji trenutno ima 66 godina. Sjajna ljubavna priča dogodila mu se prije 1 godine i jednostavno nema načina protiv toga, jer ljubav ne traži vrijeme ni godine. Vjerovali ili ne, upoznao je djevojku mlađu čak 36 godina i među njima je odmah djelovala kemija. Oni su iz Australije, a on ima neobičan hobi, a to je imati farmu gmazova.

  Ona je medicinska radnica koja mu je jednog dana došla po serum i tako su se počeli družiti. Prvo jedna kava, pa večera, a onda su polako ušli u emotivnu vezu. Nakon 6 mjeseci veze, njih dvoje vjenčali su se u Perthu, a Stacey kaže da trpi veliku osudu okoline, ali uopće ne obraća pažnju na taj segment. Što mislite o takvim vezama, podržavate li ih?

  LEAVE A REPLY