Imamo noćne more od njenih zrikavih očiju i kljakavog nosa: EVO Divne DNK danas, pa ŠTA SU JOJ NAPRAVILI

  0
  854

  Prekrasna DNK proslavila se u reality showu Cooperatives od prije par godina. Bila je totalni autsajder prvenstveno svojim izgledom, imala je grbu na leđima, oči su joj škiljele, ali bila je jedna od rijetkih sudionika u samom programu kojeg su podržali svi ostali zadrugari.

  Čak joj je i nekoliko starleta u Zadruzi ponudilo plastičnu operaciju kad su izašli, a to zapravo uopće nije bila dobra volja i neke namjere, samo su željeli dobiti glasove publike, koja je već uvelike bila na strani Divne DNA. Čak je i u samoj stvarnosti stupila u romantičnu vezu, a svi su mislili da je to marketing, međutim, njih dvoje ipak su ostali zajedno i danas su u braku i imaju dijete.

  Soraja joj je bila najbliža u Zadruzi, ali kad su kasnije pitali Divnu je li se čula s njom i je li platila operaciju koju je obećala, rekla je da ju je blokirala na telefonu kad ju je nazvala. Marko Milinković oženio se, a sada žive vrlo skromno, budući da niti jedan od njih nije radio, socijalna služba im je oduzela dijete, ali sada su ga vratili jer je Marko našao posao.

  Žive u zaseoku, u nemalterisanoj kući u stvarno lošim uvjetima. Uhvatila ih je lovačka ekipa paparazza i može se vidjeti da su sretni i da se zaista vole. Uzgajaju piliće, a najvjerojatnije tako jedu u ovim vrlo teškim vremenima. Kako se sjećate Čudesne DNK?

  LEAVE A REPLY