(FOTO) Pijandura nigde ne ide BEZ FLAŠE! Zbog OVE žene Novaku uništavaju karijeru!

0
2523

Čitav svijet ovog ponedjeljka bruji o onome što se dogodilo u New Yorku na Grand Slam turniru. Prvi tenisač svijeta i prvi favorit turnira, Srbin Novak Đoković, izbačen je s turnira trenutnom diskvalifikacijom nakon što je loptom udario linijskog suca. Pala je kao pokošena jer ju je lopta pogodila izravno u jabuku.

Vijećanje suca i supervizora s Novakom Đokovićem trajalo je preko 10 minuta, a sve je dovelo do diskvalifikacije sa samog turnira. Pravila su jasna, ako udarite loptom bilo koji sakupljač lopti, linijski sudac ili netko iz publike mora vas ukloniti s turnira. Uz finale, Novak Đoković izgubio je i nekoliko bodova, ali i nagradu od 250.000 dolara koje je do sada zaradio u New Yorku.

Novak se također kasno sinoć oglasio na Instagramu i rekao da je pogriješio i da mu je ovo lekcija u budućnosti. Mnogo je poznatih osoba nazvalo sinoć i podržalo prvog tenisača svijeta, ali ne plaču zbog prolivenog mlijeka.

Međutim, svi se mediji pitaju tko je linijski sudac koji je napravio veliku dramu na središnjem sudu? Svi bi željeli znati njezin identitet, a vrlo je vjerojatno da će za to dobiti veliku naknadu od US Opena, ali riječ je o ozljedama na radu, zar ne?

Zove se Laura Clark i potječe iz Kentuckyja, ovim se poslom bavi već dugi niz godina. Obožava ljetovati u Hrvatskoj, zaljubljenica je u vino, voli country glazbu i postala je popularna preko noći. Prema posljednjim informacijama, sinoć je prebačena u bolnicu, iako mislimo da nije za bolnice, kao što misli i Novak. Pogledajte cijeli razgovor:

LEAVE A REPLY