Aleksandrova žena BLISTALA u crvenoj haljini koja košta kao 5 srpskih plata: Plesala sa OVIM muškarcem, šta li je Vučić pomislio?

  0
  1451

  Aleksandar Vučić je pod stalnim pritiskom u posljednjih nekoliko mjeseci, a najviše problema bilo je oko problema Kosova i Metohije. Srećom, virus korone polako propada, a sada je svu brigu oko svega prepustio kriznom stožeru koji se lako nosi s cijelom ovom situacijom.

  Prije nekoliko dana došao je iz Washingtona, gdje je vodio velike pregovore o problemu s Kosovom, a opet je imao pregovore s Hotijem do kojih predsjedniku Sjedinjenih Država uopće nije bilo stalo. Već je unaprijed sklopio neke akte s američkom administracijom, koje su njih dvojica morali potpisati. Već im je unaprijed rekao da će onaj tko ne potpiše dokument imati vrlo velikih problema s Amerikom, a to realno nikome ne treba, ni Kosovu ni Srbiji.

  Sad se vratio u Srbiju i napokon ima malo vremena da se opusti i posveti malo više svojoj obitelji s kojom uopće neće biti. Milica, njegova supruga najviše pati po tom pitanju, s njom gotovo nema nikoga tko samo brine o kući i njihov najmlađi sin. Ponekad odlazi s njim na prijem, a to je bilo nedavno kada je u Beogradu organiziran Američki dan mode, a domaćin je bio američki veleposlanik u Beogradu sa suprugom.

  Pojavila se u prekrasnoj crvenoj haljini za koju kažu da košta papar, rađena je ručno, a cijena je u prosjeku oko 200 000 dinara, stvarno skupo, zar ne? Američki veleposlanik iskoristio je ovu priliku i zamolio Tamaru za ples, a Vučić je stajao sa strane i gledao, nije mu bilo nimalo ugodno.

  LEAVE A REPLY