ŽENE, debele ste? Evo IDEALNE težine na vašu visinu, Ako lažemo mi, TABELA NE LAŽE(FOTO)

0
1485

Danas govorimo o problemu koji najviše pogađa sve žene. Pored standardnog problema “nju, nemam što obući”, problem s kilogramima zajednički su i ženama iz Lazarevca, Zenice ili Abu Dhabija. Koliko god imali godina, uvijek imaju osjećaj da su predebeli i da mogu izgubiti koji kilogram manje.

Djevojkama do 20 godina nekako je lako, ali kad napune 30 godina, jednostavno ne mogu protiv prirode. Najgori je problem želudac i dio oko bokova u kojem uvijek ima viška masnoće, a vrlo ga je teško riješiti, čak i uz pomoć raznih dijeta. Mnogo žena odlučuje se za razne dijete, ali prije nego što započnete s nekim ludim programom, jednostavno morate shvatiti koja je vaša idealna težina općenito.

Urbana je legenda oduzeti 110 od vaše visine, a onda je broj koji dobijete idealna težina za vašu gradnju i gradnju. Rujan je idealan za odlazak na more, kažu da je tada temperatura vode najidealnija, a ako želite izgledati dobro i zdravo, a ne poput slona, ​​proučite danas dobro ovu našu tablicu. Kao što vidite, u njoj imate krhki tip žene, srednje i one koja se predozirala kalorijama.

Napišite nam ako je stol pogodio vašu idealnu težinu. Ako ste već započeli dijetu, napišite nam koja je po vašem mišljenju najidealnija prehrana i jeste li imali koristi od nje? Samo nemojte pretjerivati, jer biste vrlo brzo mogli završiti poput Ane Nikolić. Zdravlje je najvažnije, nemojte si dopustiti da to isto ugrozite, za nekoliko kilograma manje. Ostani s nama.

LEAVE A REPLY