UDARNA VEST: Đoković DISKVALIFIKOVAN sa US OPENA ZBOG OVOGA: Celi svet je zaprepašten ovom odlukom

0
1414

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisača svih vremena i jedan od teniskih asova kojeg poštuje velik broj bivših i sadašnjih tenisača. Čovjek je osvojio gotovo sve što se može osvojiti i definitivno je nenadmašan u svijetu tenisa. Đoković svoju zemlju Srbiju predstavlja svijetu u potpuno novom svjetlu, tako da većina svjetski poznatih ličnosti, uključujući i političare, o Srbiji zna samo zbog Novaka. Međutim, u posljednje je vrijeme bio pod znatnim pritiskom javnosti i medija zbog Adria turnira koji je zarazio više ljudi, a svi su krivili samo njega.

Sad je vrijeme da se više vremena posvetite sportu i tenisu, pogotovo jer je ponovno počeo US Open, kojem se radovao. Međutim, čini se da je za Novaka ova godina znak nesreće i problema, a sada mu se dogodilo nešto što nikada ne bih pomislio da se može dogoditi. Naime, na šok svih mogućih polaznika, ali i gledatelja širom svijeta, Novak Đoković je diskvalificiran. Da, dobro ste pročitali i nije pretjerano, Novak je diskvalificiran s US Opena, jer je loptom udario linijskog suca.

Nitko tako nešto nije mogao ni zamisliti ni u najluđem scenariju. Vijest o Novakovoj diskvalifikaciji iznenadila je mnoge, a neki nisu mogli ni vjerovati da je istina. No, čini se da Novaka više nećemo gledati na US Openu, a svi su već rekli da ima velikih problema s ozljedama, pa tko zna, možda je ovo bio znak da se treba povući s turnira.

LEAVE A REPLY