OPA BATO! To je taj MLADI pastuv koji KROTI srpsku majku: Ceca sa NJIM napustila Beograd, EVO gde su se zaputili(FOTO)

  0
  1931

  O Ceci Ražnatović gotovo je sve poznato, ali ono što ljubomorno čuva je njezin intimni život. Prošlo je točno 20 godina otkako je ubijena Željko Ražnatović Arkan, a od tog dana nije zvanično viđena ni s jednim muškarcem u javnosti. Podsjećamo, ona je tada imala 26 godina, kada je bilo najbolje za jednu ženu.

  Tada se u potpunosti posvetila svojoj maloj djeci, a kako navodi, nije imala vremena za ljubav. Imala je karijeru i dvoje male djece, bez obzira na sve. No, povezivali su je s mnogim poznatim osobama u Srbiji, uglavnom sportašima i modelima iz njezinih videozapisa, ali Ceca se uvijek zagonetno smješkala i takve stvari uvijek poricala.

  Donedavno je postojala priča da se sada, kad su djeca odrasla, vratila nekim svojim starim ljubavima, ali ništa od toga nije konkretno. Kako je unuku dobila 3. lipnja, definitivno se okrenula tim poslovima, a nju definitivno ništa ne zanima. Ono što je bilo zanimljivo prije pandemije virusa korone bilo je da nije bio aktivan zajedno, pa su mnogi mislili da napuštaju glazbu, ali to nije istina,

  LEAVE A REPLY