NAJBOGATIJA srpkinja rodila bebu pre 2 meseca pa je OSTAVILA: Oglsila se i ZGROZILA javnost, EVO gde se nalazi(FOTO)

  0
  1560

  U današnje vrijeme mislimo da vas više apsolutno ništa ne može iznenaditi. Dakle, čak i uz današnji naslov, mislimo da nema šanse da će sada doći do procvata.Domaće, nove i mlade majke brinu se o svemu osim o svom potomstvu. Djeca jedu hranu iz restorana, prevladava brza hrana, jer majka ne kuha, jer ne može zbog dugih noktiju.

  Već smo pisali o Dijani Janković koja se predstavlja kao najbogatija žena na Balkanu, umjetničko ime joj je Didi. Fascinirala je sve kada je sve zgrozila svojom izjavom, da bez 50.000 eura nikada ne bi išla u kupovinu. Toliko košta samo jedna njezina bunda, ima štikle na kojima je Rolex ručno rađen. Također skupa torba koju je čekala više od godinu dana.

  Vjerovali ili ne, platila je i preko 15.000 eura. Živi u skupoj vili na Dedinju kad je u Beogradu, a trenutno je sa suprugom u Švicarskoj, gdje je vlasnik informatičke tvrtke, ali ona je u posljednjih 6 mjeseci doslovno nestala iz medija. Razlog je bio u tome što je bila trudna, a prije mjesec dana napokon je rodila. Dijete ima samo 2 mjeseca, a svojim je novim fotografijama ponovno šokirala cijeli Balkan.

  Naime, objavila je ekskluzivne fotografije s hrvatske rivijere, gdje su ona i suprug unajmili veliku vilu s bazenom, a bebu prepustili dadiljama o kojima se trebaju brinuti u Beogradu. Možete li to zamisliti. Na pitanje kako je mogla tako nešto učiniti, rekla je da s bebom razgovara svake večeri putem Skypea?

  LEAVE A REPLY