Mirko SAM SEBI digao spomenik: Ispred napisao ko NE SME DOĆI na grob: Kad vidite listu imena, PUKNUĆETE OD SMEHA!

  0
  1420

  Već smo puno puta pisali o grobljima u Srbiji, kao i o događajima na njima. Polazeći od događaja u Nišu od prije 15-ak dana, kada su lijes počeli spuštati u rak, trebalo je sigurno dobrih 30 centi da u potpunosti uđe u sam rak. Dalje, slučaj iz Lazarevca kada je lijes s pokojnikom eksplodirao i na taj način ozlijedio staricu.

  Prije nekoliko dana dogodila se i situacija u Kragujevcu koja je fascinirala cijelu Srbiju kada su zamijenjene škrinje u kapelici, a sin je došao po majku i unutra je bila sasvim druga žena, dok je njegova majka bila na putu za Kraljevo. Ne znamo da li nasmijati ili zaplakati čovjeka pred ovakvim situacijama, kada dodamo super smiješne nadgrobne spomenike, čovjek se jednostavno ne osjeća dobro jer netko ima takve ideje za nadgrobne spomenike.

  Danas, opet, situacija iz Srbije s jednog groblja, ne, nije Milenko koji jede kokošji batak na nadgrobnom spomeniku, ili muškarac koji grli ženu i drži bocu, ili kada žena drži pištolj u drugom slučaju. Ovaj je gospodin imao originalni zahtjev. Naime, u podnožju svog spomenika napisao je tko mu nikada ne smije doći na grob.

  Živković Mirko nabrojao je 4 osobe koje nikada ne smiju doći na njegov grob, čak ni zapaliti svijeću, a naredio je i da onaj tko s njim ne razgovara ne smije dolaziti u grob do dana njegove smrti.

  LEAVE A REPLY