73 godišnji glumac razmenjivao nežnosti sa 52 godine mlađom devojkom u vodi: Kada su izašli usledeo ŠOK! EVO kako izgledaju(FOTO)

  0
  7530

  Nekada su takvi naslovi bili senzacija, prije nekih 40 godina to je bilo jednostavno nemoguće. Tada nije bilo toliko potrebe gledati na koristi i financijsku strukturu u jednom odnosu, međutim danas su se stvari puno promijenile. U vrlo velikom broju slučajeva gleda se koliko je muškarac težak i kako se neka mlada lijepa djevojka može uklopiti u tu priču.

  Prije su muškarci koji su bili malo stariji promatrali kroz prizmu seksualnosti, međutim danas to više nije teško. Ne gledate na genetiku, je li netko zgodan ili nešto slično, bitno je samo koliko je težak na bankovnom računu. Tipičan je primjer pred nama u današnjoj priči gdje je glavni glumac, u pravom smislu riječi, glumac i ima 72 godine. Svjetsku slavu stekao je u svjetski poznatoj seriji “Igra prijestolja”.

  Zove se Charles Dance, a poznato je da je uvijek volio mlađe djevojke. Njegova prva supruga imala je 23 godine kada se oženio s njom, a s njom ima dvoje djece, razveli su se davne 2004. godine. Dugo nije bio sam, samo oko 6 mjeseci, a onda je stupio u vezu sa poznatim modelom Simonom Opelkom, koji je tada imao jedva 20 godina. Mnogi su ga zbog svega toga osudili, ali on se uopće nije osvrtao.

  Sada je ponovno u žiži javnosti, jer ne želi pokazati svoju novu djevojku s kojom je u vodi razmjenjivao nježnosti, ali nije mogao pobjeći paparazzima koji su jedva dočekali ovu situaciju. Što mislite o njemu, je li u redu raditi ovakve stvari kako bi njihov djed mogao biti ugodno s njima?

  LEAVE A REPLY