Žene rođene u ova 4 znaka su užasne majke i njima treba oduzeti djecu odmah. Ova čudovišta ne zaslužuju imati dijete. – Da li ste se pronašle

0
4249

Kad je riječ o astrologiji, postoje 4 horoskopska znaka koja se izdvajaju ovdje i gdje se kaže kako žene koje su u ovim znakovima rođene jednostavno nisu stvorene biti majke.

Nije rečeno da ove žene svoju djecu ne vole, nego da ih diskvalifikuje kao dobre majke to što su hladne, stroge, nemaju nježnosti.

MAJKA JARAC

– majka koja od svoje djece traži disciplinu ogromnu i ne poštuje nikad emocije, kako svoje, tako ni od svoje djece. Emocije su zapravo slabost, ne vode ničemu dobrom, a paralelno dijete će patiti za nježnošču i toplim zagrljajem.
Ove majke misle kako su štao ili tiganj metod koji najbolje odgaja dijete, dok će emocije i nježnost njeno dijete pokvariti. Distanciraju se djeca kad odrastu od svojih majki radi takvih metoda.

MAJKA DJEVICA

– djevica kao majka je odgovorna, ali je ubijeđena kako je njena dužnost da osnovne potrebe svom djetetu osigura, od kuhanja hrane svakodnevno, do čiste, ali udobne kuće, ništa ipak previše. Glavni cilj ovih majki je svoju porodicu prikazati okolini u najboljem mogućem svjetlu, pošto boluje od toga da drugi dobro pričaju o njoj i odgojnim mjerama.

LEAVE A REPLY