VUČIĆU žena spremila večeru a on to objavio – pitaju se svi šta je to na tanjiru “Jesi se usrećio, nema govora”, ne bih to jeo ni kad bi umirao (foto)

  0
  1132

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jedna je od najpoznatijih političkih figura na Balkanu, a posebno je bio jedan od najaktivnijih visokih dužnosnika tijekom epidemije koronskog virusa koja traje i danas. Svakodnevno se pojavljivao u medijima s novim izjavama i odlukama koje je donosio zajedno s Vladom Srbije i Kriznim stožerom, ali sigurno nije zanemario ni sve ostale obveze i goruća pitanja u Srbiji. Njegove poteze odobrio je velik broj građana u Srbiji, s obzirom na to da je njegova stranka bila uvjerljivo najbolja na izborima održanim ove godine, kada je osvojila preko 2 milijuna glasova.

  Iako je izborio uvjerljivu pobjedu, čini se da još uvijek postoji velik broj onih koji ga ne podržavaju, s obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci bilo velikih prosvjeda u Beogradu i Novom Sadu, kao i u drugim gradovima i mjestima u Srbiji, a sve zbog najave ponovno uvođenje policijskog sata, što se nije dogodilo. Smatra da se protiv njega vodi velika politika, a da je za sve kriva oporba koja samo čeka bilo koji trenutak da ga stavi na “stup srama”. No, predsjednik je sada najviše usredotočen na pitanje Kosova i Metohije, zbog čega odlazi u Sjedinjene Države pokušati pronaći kompromis po tom pitanju, ali i razmotriti ekonomsku situaciju u Srbiji.

  No, iako je usredotočen na ove ozbiljne teme, ne propušta priliku svojim sljedbenicima ponekad pokazati na društvenim mrežama da je samo čovjek od krvi i mesa, pa dijeli nekoliko slika iz privatnog života. Budući da je i sam rekao da više voli vegetarijansku prehranu, iako ne bježi od mesa, slika koju je objavio ne bi trebala iznenaditi mnoge, ali jest. Naime, na slici je Vučić prikazan kako kod kuće jede samo salatu s čašom bijelog vina, a mnogi su se pitali je li to samo predjelo ili je doista zelenu salatu dobio samo za ručak.

  LEAVE A REPLY