SKANDAL GODINE! Političar ostavio uključenu kameru nakon sastanka, pa DOHVATIO sekretaricu: Kolege sve gledalu UŽIVO U PRENOSU (VIDEO)

  0
  1532

  Mi smo sigurni kako ste vi mnogo puta u svom životu čuli ili negdje pročitali za ovakve priče. Jedna urbana legenda da se sekretarica uvijek svom šefu svidi.

  Nekad ti šefovi previše lično to shvate, pa je spopadnu. Dogodi se nekome nešto tako, a drugi uopšte ne žele da imaju takav kontakt, otpuštaju se ili bivaju premješteni odmah.

  Nismo imali ovakve priče otkad je započela epidemija koronavirusa, jedna koja se nedavno desila na Filipinima svima osmijeh na lice izmamljuje. Bilo je mnogo ironičnih komentara, ovaj video ze viralan postao u kratkom vremenu širom svijeta. Ono št oje najgore u cijeloj ovoj priči, ne radi se o tvrtki, nego o vladinom poslaniku koji ne poslije videokonferencije nasrnuo na svoju sekretaricu.

  U nastavku ovog članka ćemo vam ostaviti videozapis da i sami vidite o čemu se tu radi zapravo, stoga, ostanite i dalje uz nas kao i uvijek do sad. Hvala vam što nas pratite dragi naši

  Kliknite ovdje da vidite seks aferu OVDJE

  LEAVE A REPLY