Karleuša se uništila, šta si to sebi uradila – vlastito dijete stavila na rigorozni režim, ovo je fuj (foto)

0
30213

Uvijek brine o svom izgledu i daje maksimum od sebe kako bi uvijek izgledala savršeno, a time se i voli najviše hvaliti. Istina, Jelena se smatra jednom od najljepših žena u Srbiji, a njezino tijelo, koje često ističe, zaista izgleda isklesano. Imala je i nekoliko zanimljivih izjava o prehrani, pa je jednom prilikom rekla da ne voli jesti slatkiše i grickalice, a u posljednjih nekoliko godina posvetila se i vegetarijanskoj prehrani i kaže da uživa.

S obzirom na to da je Zvezda Granda u žiriju, vrlo često bi mogla komentirati izgled natjecatelja, a posebno njihovu težinu, tako da su svi koji su došli s prekomjernom težinom od nje dobili “juhu od jezika”. No, Jelena kaže da nije sve u izgledu, već u zdravlju, pa je zbog toga čak i majku krivila za debljanje, pa je i sama pokojna Divna u jednom intervjuu rekla da joj je Jelena rekla „Gledaj što si si napravila, moraš da biste oslabili, morate “prvenstveno misliti na njezino zdravlje. Jelena je sada odlučila otići na konzultacije nutricionista s Marijom Šerifović, a to je sada predstavila i za svoju mlađu kćer Niku, budući da je pomalo bucmasta.

Jelena je na društvenim mrežama objavila da je Nika počela mršaviti “zdravo i u skladu sa svojim godinama”, ali objavila je i dva parfema koja je Nika dobila na poklon od nutricionista jer se pridržava svih pravila zdrave prehrane. Što mislite o tome, je li donijela ispravnu odluku ili bi ipak trebala dopustiti djetetu da jede kao i sva druga djeca?

LEAVE A REPLY