Danas VAM vedri i oblači, a bio mali sirotan, nije za ljeba imao: Znate li ko je dječak sa slike? (FOTO)

  0
  6462

  Mnoge poznate osobe danas imaju iza sebe priču koja nije nimalo lijepa, bilo da su u djetinjstvu ili mladosti proživjele neke teške trenutke ili sada vode neke bitke koje ne vole dijeliti s medijima. Mnogi od njih zapravo priznaju da su uglavnom dolazili iz siromašnih obitelji, posebno starije generacije, ne toliko zbog siromaštva, već zbog skromnog načina života ljudi u tom razdoblju. Tako je bilo i s našim glavnim protagonistom u današnjoj priči. Naime, i sam je u intervjuu govorio o tome kako djetinjstvo nije bilo lako ni ugodno, ali da su mu roditelji zaista pokušali pružiti što više.

  Danas je postao jedan od vodećih političara na srpskoj političkoj sceni i njegovi su roditelji bili vrlo ponosni na svog sina. Ivica Dačić je ovaj dječačić sa slike, a kad pogledamo njegovu sliku i sliku djece, može se reći da oni zaista nalikuju njemu. Naime, Dačić ne voli pričati o svom privatnom životu, a supruga i djeca ne vole se previše medijski eksponirati. Međutim, u nekoliko je navrata podijelio neke stvari s javnošću o svom privatnom životu i obitelji.

  Dačić je rekao da je kao dijete brao i prodavao gljive i šipke te prodavao s obitelji kako bi mogao ići u školu. Kaže da mu je drago što svojoj djeci može priuštiti sve, ali žao mu je što sada nema dovoljno vremena za njih jer je gotovo uvijek na putu.

  LEAVE A REPLY