Srpska majka PROMJENILA LIČNI OPIS: Nakon novih estestskih korekcija izgleda OVAKO – svi se za glavu hvataju, ŠTA TI BI? (FOTO)

  0
  1105

  Svetlana Ceca Ražnatović i dalje se smatra jednom od najljepših žena u Srbiji, a ova atraktivna 47-godišnjakinja izgledom bi još uvijek posramila sve svoje mlađe kolegice kad se pojavi u izazovnim kombinacijama. Ceca jako vodi računa o svom izgledu, ali i zdravlju, pa je odlučila napraviti drastične promjene u svom životu. Iako je rekla da se cijeli život brinula o prehrani i da se uvijek trudila hraniti se zdravo, shvatila je da sada, kad je prešla 50-e, nije dovoljno pa se odlučila još više posvetiti.

  Uvijek je, naime, govorila da su joj cigarete najveći porok, a svi u kući bili su uvjereni da se od nje nikad neće moći odreći. Kako bi dokazala sebi i njima da to može, odlučila je prije nekoliko mjeseci baciti cigarete i baciti se na potpuno zdrav način života. Tako sada ima plan prehrane koji je sastavila s nutricionistom, a počela je i vježbati, iako kaže da joj je to najteže, jer nikada nije bila velika pobornica vježbanja. Također nije tajna da voli često odlaziti kozmetičarki kako bi malo poboljšala svoj izgled.

  Na društvenim je mrežama čak objavila da često posjećuje kozmetički salon u kojem radi korekcije lica, kao što je to učinila i sada. Iako nije željela reći o čemu se radi, mnogi vjeruju da je radila laserske tretmane lica, a vjerojatno postoji i dio botoxa koji joj je stegnuo bore. Iako nije učinila ništa pretjerano, promjena je vidljiva, a mnogi se samo nadaju da joj neće postati navika da kasnije pretjeruje u korekcijama poput drugih zvijezda u godinama.

  LEAVE A REPLY