Opustila se kod Rodića, pa se skinula kraj bazena: Prija ostala bez teksta, svi u čudu! (FOTO)

  0
  4507

  Svetlana Ceca Ražnatović smatra se jednom od najatraktivnijih pjevačica u Srbiji, možda ne samo pjevačicom, već općenito poznatim ljudima u ovoj zemlji. Uvijek je izgledala poput frajera – vrha, ne samo zato što je bila uredna, već je uvijek imala “ono nešto”. Njezin pjeskoviti glas i karizma učinili su je popularnom u mladosti, dok je bila tek 15-godišnjakinja, no kad je odrasla u mladu djevojku, već se mogao vidjeti njezin savršen stas. Ceca je oduvijek važila za jednu od najljepših, ali i “najsamljenijih” dama – naravno, nije sama sa svojom djecom, ali u ljubavnom životu nije imala puno sreće.

  Naime, o muškarcima iz njezinog života pisalo se svugdje, a Ceca je rijetko htjela komentirati bilo što vezano uz to, ili bilo koji drugi aspekt svog privatnog života. Jedini muškarac o kojem je uvijek mogla razgovarati u javnosti bio je njezin suprug Arkan. Ceca ga je u posljednje vrijeme spomenula da joj je žao što nije mogao dočekati svog unuka, ali je na svemu zahvalna i Bogdaninim roditeljima, a obožava boraviti s njima u Titelu. Odazvala se i njihovom pozivu na krštenje Đurđevdana, koje je Ceca maksimalno poštovala.

  Vrijeme provedeno tamo odlučila je iskoristiti u nekim drugim aktivnostima, pa smo je mogli vidjeti na društvenim mrežama u očaravajućem izdanju. Ceca se s prijateljima osjeća kao kod kuće, a moramo priznati da i bez šminke i dalje izgleda savršeno i puno mlađe i prirodnije.

  LEAVE A REPLY