Može da mu bude MAJKA: Poznata estradna zvezda uhvaćena s OVIM dečkom, milioner koji nema ni 20 godina?! EVO kako je zaradio pare (FOTO)

0
2925

Ovih dana cijela pozornica bruji o novom dečku Dare Bubamare, sudeći po njihovim zajedničkim slikama s praznika, ova je stvar odavno riješena i ne srame se pokazati koliko se vole. Ta veza ne bi bila toliko popularna da Dara nije ni 24 godine mlađa od svog dečka. Naime, stanoviti bogataš po imenu Toni brzo je postao poznat po vezi s Darom, a ovo mu čak nije ni prva poznata djevojka.

Naime, prije toga je navodno bio s voditeljicom Dušicom Jakovljević, a sada s Darom neprestano dijeli nove slike s ljetovanja. Toni je sin istaknutog poslovnog čovjeka koji posjeduje lanac poznatih restorana u Italiji, a podrijetlom su iz Šida. U početku je objavljeno da je Tony imao 23 godine, a navodno samo 20 godina. Završio je privatnu školu, a često je odlazio k ocu u Italiju da mu pomogne voditi restoran.

Izvor blizak Toniju kaže da se nikada nije volio isticati u društvu kao “paralizu” i uvijek je bio prilično skroman momak, sve do nedavno kada je počeo rasipati i pokazivati ​​luksuzne stvari, a pretpostavlja da sve to čini samo da bi dokazao se pred pjevačima s kojima leti i pokazao svoj status pred svima.

Navodno se prije dvije godine preselio u Italiju kako bi pomogao ocu, a sada ga se sve češće može vidjeti u Srbiji, a svi pretpostavljaju da je to zbog Dare. O njemu je u njegovom profilu zapisano da je poduzetnik i investitor, a nitko ne zna odnosi li se to samo na očev posao ili sa strane radi nešto drugo.

LEAVE A REPLY