Dragana se po prvi put SKINULA U BIKINI I POKAZALA SVE: Društvene mreže se usijale (FOTO)

  0
  895

  Ono u čemu se svi mogu složiti, slušaju li narodnu i narodnu glazbu ili ne, jest da je Dragana Mirković zaista jedno od najvećih imena na estradi, pa s obzirom na to da za nju znaju i oni koji ne vole slušati narodnu glazbu. Osim što je dobra pjevačica i dobra osoba, Dragana je uvijek odmjerena, kulturna, stvarna žena. Iz tog razloga ima velik broj obožavatelja, koji je vjerno prate gdje god se pojavi i uvijek joj ostavljaju velik broj pozitivnih komentara ispod svojih slika.

  Dragana je put do vrha zaboravila za sebe, bez gotovo bilo čije pomoći, i zbog toga je veliki broj pjevača s estrade cijeni i poštuje. No, i sama je puno opteretila s obzirom na to da je godinama snimala, nastupala, ali istovremeno vodila vlastitu glazbenu televiziju DM SAT, koja je također postala vrlo popularna. Dragana je napokon priznala da joj je zaista sve dosta i da je vrijeme da se malo opusti i ode negdje odmoriti. Tako je ovog ljeta odlučila napustiti Nicu, a bila je jednako uzbuđena i sretna zbog odlaska na odmor, kao što bi bilo tko drugi bio na njenom mjestu.

  Dragana je odmah iskoristila priliku da na svojim društvenim mrežama objavi sliku, prvo iz aviona, gdje vidi kuda putuje, a zatim u kupaćem kostimu, što je mnoge iznenadilo, jer u tom izdanju Draganu gotovo nikad nisu vidjeli. Vidi se da je uživala na tom odmoru i sigurni smo da je sada spremna za nove radne pobjede.

  LEAVE A REPLY