Brnabić sa partnerkom useljava u LUKSUZNU vilu najpoznatije SRPKINJE: HITNA RENOVACIJA o državnom trošku, EVO kako izgleda (VIDEO)

  0
  550

  Prema srpskom mediju, u toku je obnova vile na Dedinju u kojoj je Jovanka Broz, supruga Josipa Broza Tita, koja je bila jedna od najpoznatijih prvih dama na svijetu i jedna od žena koja je doživjela tragični kraj svog života, samo zato što nije mogla ići protiv sebe i svoje ideologije. Naime, vila u kojoj je živjela sada je u fazi obnove, i to iz razloga što bi se u nju trebao useliti novi premijer Srbije, koja će po svemu sudeći biti i ostati Ana Brnabić.

  Brnabić je u regiji vrlo poznata kao jedna od najmlađih visokih dužnosnica, ali o njoj se često govorilo zbog privatnog života, odnosno zbog intimne predanosti, s obzirom na to da živi s partnericom Milicom Đurđic. Već se uveliko šuška da će se premijerka Ana Brnabić uskoro useliti u ovu vilu u kojoj je nekad živjela Jovanka Broz, ali o tome se digla velika prašina. Naime, mnogi su protiv ove odluke upravo zato što se radi o hitnoj obnovi na račun države, odnosno zato što se navodi da se novac uzima iz proračuna jer je u lošem stanju, a o državnoj imovini mora se više voditi računa.

  No, velik broj građana tvrdi da se ova vila zapravo obnavlja samo kako bi se u nju uselila premijerka Brnabić, koja će najvjerojatnije postati nova – stara premijerka Srbije. Iz tog razloga radnici se upozoravaju da požure s radovima kako bi što prije obavili sve.

  LEAVE A REPLY