STRAVA I UŽAS u Makarskoj! Veliki broj turista kaže da VIŠE NIKADA neće doći na ljetovanje, SVE ZBOG OVOGA(FOTO)

  0
  5468

  Vjerujemo da je velik broj Balkana jedva dočekao da otvori svoje granice i ode na zasluženi odmor na neku od morskih destinacija. Međutim, postoji veliki problem od prije 2 mjeseca. Prvo je Crna Gora zatvorila svoje granice, a slijedi je Grčka. Dakle, ostao vam je samo Neum u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Bugarskoj i Turskoj.

  Hrvatska je već dugo, među prvima zbog cijele situacije s covidom 19, zatvorila sve svoje granice, pa su bili osuđeni samo na strane turiste, što nije bilo dovoljno. Turistička nesreća sezone vrlo je dobro zabilježena, tako da se ne sjećamo tako loše sezone u posljednjih 50 godina, što je sasvim normalna stvar. To su najviše uskraćeni Bosanci, koji jednostavno obožavaju Hrvatsku, ali ove je godine bilo jako teško doći do nje.

  Poznato je da je Makraska omiljena destinacija svih turista, ali prije nekoliko dana ovaj je grad stavljen na crnu listu zbog potpuno bizarnog problema. Naime, pukla je glavna kanalizacijska cijev koja je prolazila središtem grada, a samim tim i sav fekalije pao je na glavnu plažu. Možete li zamisliti kako je bilo neugodno u tim trenucima biti na samoj plaži?

  Gradske vlasti odgađaju ovaj problem od ožujka ove godine, a na kraju je sve pošlo po krivu. Možete li samo zamisliti koja je to anti reklama? Mislimo da je sada najveća turistička atrakcija dobila veliki minus što se tiče samih turista. Trebat će jako dugo da morska voda sve to pročisti i riješi sam problem.

  LEAVE A REPLY