Slika devojke iz zagrebačkog tramvaja, POKORILA balkan: Gore je majica, a dole…

  0
  2377

  Napokon je došlo ljeto, to je period koji vole apsolutno svi. Ljudi se napokon mogu malo opustiti i opustiti, sunčati i gdje otići na kupanje. Žene ovo razdoblje posebno obožavaju jer mogu nositi suknje i haljine, pa ovo također jako dobro dođe muškarcima. Postoji li netko tko ne voli vidjeti lijepu ženu? Pogotovo kad se lijepo odjenu?

  Na društvenim mrežama uvijek imamo razne grupe posvećene lijepim ženama i muškarcima koji se nenamjerno ili namjerno fotografiraju? Tako vam danas donosimo sliku iz zagrebačkog tramvaja. Vrlo je dobro poznato kako je započela pandemija virusa korone, da je u autobusu ograničen broj ljudi, a klima uređaj ne smije biti uključen. Dakle, na ovim temperaturama koje imamo u ovom trenutku, nije nimalo lako izdržati temperaturu u autobusu.

  Danas vam donosimo sjajnu stranicu koju imate na Instagramu i Facebooku i zove se “Slavorum”. Na ovoj su stranici umetnute fotografije sa svih dijelova Balkana koje prikazuju Balkan u svim mogućim svjetlima. Tako je izbačena fotografija neimenovane djevojke na ovoj stranici, koja je napravila pravi dar mar u cijeloj Hrvatskoj, ali i ostatku Balkana.

  Na ovoj slici vidimo djevojku koja je vrlo oskudno odjevena, a zauzela je vrlo kontroverznu pozu. Sve u svemu, doista je privukla veliku pažnju Slavorumu, i općenito na društvenim mrežama. Što mislite o svemu tome?

  LEAVE A REPLY