SIN MILA ĐUKANOVIĆA OŽENIO PRELIJEPU MILENU, O NJENOJ LJEPOTI SVI BRUJE: Pogledajte kako izgleda, OČI ĆE VAM STATI (FOTO)

0
2623

Milo Đukanović oženio se sinom Blažom prije godinu dana, a kako se ispostavilo, mladenka je iz Mahale, iz Zete, iz bratstva Popovića, koje se smatra Srbima.

Milo Đukanović oženio je svog sina jedinca Blaža. Riječ je o lijepoj Mileni koja se Blažu obećala na raskošnom vjenčanju u hotelskom kompleksu Sveti Stefan.

Njih dvoje godinama se zabavljaju, a 21. rujna 2019. ljubav su okrunili brakom. Svi detalji vjenčanja čuvaju se u najstrožoj tajnosti, a ono što je poznato jest da su goste zabavljali poznati pjevači po izboru mladenci – popularna pjevačica iz Beograda i Brenina snaha Aleksandra Prijović, zatim njezin vjenčani kum Aco Pejović, Halid Muslimović i seksi dama Milica Pavlović.

Vjerovatno ni sami niste znali kako izgleda ova ljepotica, koja je oduševila sve i ostavila bez teksta. Ako imate nešto da dodate, slobodno recite, mi smo tu da s vama diskutujemo o svakoj mogućoj temi. Hvala vam što s te uz nas, dragi naši, kao i uvijek do sad.

LEAVE A REPLY