Devizni penzioner Slobodan Zdravković objavio oglas da TRAŽI ŽENU: Nekoliko dama ga posetilo, a onda je policija u sobi zatekla SABLASNU SCENU!

  0
  4099

  Vjerujemo da ste do sada čuli puno čudnih priča od kojih se naježite i za koje jednostavno ne možete vjerovati da su se uopće dogodile. Srija prednjači u crnoj kronici, a posebno je vidljivo da je razina kaznenih djela drastično porasla u posljednjih mjesec dana.

  Slobodan Zdravković je žrtva, koji živi u gradiću u blizini Zaječara i ima 76 godina. Prije nekoliko dana policija je pronašla užasan prizor u njegovoj kući, Slobodan je bio vezan za stolicu i pretučen do smrti. Glavni razlog je taj što je imao puno ušteđevine koju je držao u kući, a koju nije držao na računu. Kako su lopovi dobili takve informacije?

  Sve je počelo tako što je Slobodan u novinama stavio oglas da traži ženu koja će ostati s njim do kraja života. Imao je izvrsnu njemačku mirovinu i prepisao bi joj kuću, zemlju i mirovinu. Sve to govori Darinka Božić, žena koja se brinula o njemu i kući, svakodnevno mu je za mjesečnu plaću čistila, prala i prala hranu. Veliki broj žena se poredao, ali nijedna nije ostala s njim.

  Kad je u subotu ujutro došla u kuću i vidjela ga vezanog za svoj krvavi stolac, kad nije pala u nesvijest. Cijela je kuća bila razbacana i bilo je očito da su lopovi tražili dragocjenosti i novac, koji su sigurno pronašli, morao im je reći, jer je očito bio mučen. Slobodan je mirovinu zaradio u njemačkom mercedesu, možete li onda zamisliti kolika mu je bila mirovina? Istraga je u toku.

  LEAVE A REPLY