PORODICA ISIDORE BJELICE U ŠOKU, PROČITAJTE NOVU OBJAVU JELENE GOLUBOVIĆ: Napisala jednu rečenicu, LJUDI ZGROŽENI?! (FOTO)

0
4959

Reality zvijezda nema dobro mišljenje o pokojnom piscu …

Rijaliti zvijezda i voditeljica Jelena Golubović uspješno balansira između dvije popularne srpske TV emisije, “Parova” i “Zadruge”, a dok je “na slobodi”, aktivna je na društvenim mrežama. U kasnim noćnim satima Jelena se oglasila na Facebooku i izrazila svoje mišljenje o pokojnoj spisateljici Isidori Bjelici.

– Dragi moji prvaci, doktorski studenti, što mislite o činjenici da je jedna jednostavna Isidora Bjelica bez manira i domaćeg odgoja psovala na nacionalnoj televiziji i što ona nije učinila, pokopana na Aleji velikana, a Vladeta Jerotić, pošten čovjek koji nikad nikad se nije prevario, nije isto zakopan? Pitao se Golubović.

Podsjetimo, Isidora Bjelica preminula je u Beogradu 5. kolovoza u 52. godini, nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću. Autorica je više od 70 knjiga posvećenih različitim generacijama, a osim toga napisala je nekoliko predstava i radio drama. Deset dana nakon njezine smrti, pisačeva urna položena je u Aleju zaslužnih građana.

LEAVE A REPLY