DUŠAN NAŠAO NOVU DJEVOJKU U AUSTRALIJI, EVO KO JE ONA: Tanja Savić slomljena od bola, STRAHUJE ZA SINOVE

0
8819

Tanja Savić mjesecima se bori za povratak sinova iz Australije koje joj je oduzeo suprug Dušan Jovančević. Dok pjevačica prolazi kroz dramu, čekajući odgovore nadležnih službi na koje je izvijestila cijeli slučaj, iz života njezinog još uvijek zakonitog supruga pojavili su se novi detalji.

Naime, Dušan je pronašao novu djevojku koja šeta na proslavama i priprema teren da njeni sinovi Đorđe i Maksim budu nova majka, umjesto Tanje.

– Dušana znam, ali ne družimo se. Neki dan smo se sreli na proslavi, on je bio tamo i izgledao je vedro, kao da nema problema. Bio je s djevojkom, ženom, kako god. On je u vezi s njom i ona bi trebala zamijeniti majku djece, tj. Tanju. Dječaci su trenutno s njegovom majkom u Clevelandu, a on će im dovesti svoju djevojku u koju su se njegovi sinovi već zaljubili, a ona oko njih radi kao da im je majka – rekao je Dušanov poznanik iz Australije, dodajući:

– Raspitao se u tvrtki za posao, pa sam zaključio da više ne postoji hotel koji im je donosio zaradu. Sada je bez novca, pa se prijavio kao samohrani otac i sada mjesečno prima 3000 dolara socijalne skrbi. Tanju ni ne spominje, kao da ne postoji.

Tanja: Ne želim da druga žena odgaja sinove

Nakon što je saznao da Dušan ima drugu ženu pored sebe, Tanja je poludela, ali ne zbog njega, jer je više ne zanimaju, nego zbog sinova.

– Dušan je odlučio uništiti Tanju. Više ne znamo što bismo s njom. Kad je to saznala, rekla mi je ovako: “Što se tiče ovoga. Je li on normalan. Neka bude s kim god želi, ali nijedna žena ne može dirati moje sinove. Ne može ih odgojiti.” Što joj o tome možemo reći, u pravu je. Ne znam što će biti od ovoga, jako je nervozna – kaže Tanjina prijateljica.

LEAVE A REPLY