UPRAVO STIGLA VIJEST, NOVO RADNO VRIJEME PRODAVNICA I KAFIĆA: Odmah stupa na snagu

  0
  1067

  Republički krizni stožer na jučerašnjoj je sjednici donio odluku o smanjenju određenih prethodno donesenih mjera, a rad ugostiteljskih objekata koji imaju vrt produžen je do 01,00 sata iza ponoći, dok je rad trgovinskih objekata produžen do 23 sata.

  To praktično znači da će sada trgovine moći duže raditi, kao i kafići koji imaju vrtove. Za kafiće koji rade u zatvorenom radno vrijeme ostaje do 21 sat, kao i do sada.

  Zamjenica ravnatelja Instituta “Batut” Darija Kisić Tepavčević izjavila je da Krizni stožer poduzima sve mjere u odnosu na trenutnu epidemiološku situaciju i dodala da ublažavanje mjera koje slijede u narednom razdoblju, ako se trend opadanja nastavi, ne znači da bi se građani trebali opustiti , javlja Blic.

  Jedna od novih odluka Kriznog stožera je da je maksimalan broj ljudi dopušten na javnim okupljanjima u otvorenom i zatvorenom prostoru povećan s 10 na 30.

  U srpnju je Krizni stožer odlučio zabraniti organizaciju javnih skupova u Beogradu s više od 10 ljudi, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom.

  LEAVE A REPLY