SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ “DINASTIJE”? Danas izgleda STRAŠNO, njene slike ZGROZILE SU PLANETU

  0
  2144

  Svi se sjećamo lijepe, nježne i voljene Kristl Carrington iz kultne serije “Dinastija” koju je glumila plavokosa glumica Linda Evans. Ova serija donijela je ovoj dami nevjerojatnu slavu, ali i pet nominacija, a jedan Zlatni globus je osvojio.

  Zbog ove uloge Linda je osamdesetih postala jedna od najvećih ikona pop kulture, zajedno s kolegicom Joan Colin, a ni danas, gotovo četiri desetljeća od početka snimanja serije, nitko ne zaboravlja dobru i vjernu Kristl!

  Evans se tada smatrala jednom od najljepših i najpoželjnijih žena na svijetu, ledeno plavih očiju, platinasto plave kose i raskošnog stila, a zanimljivo je da su je ovi epiteti slijedili godinama kasnije, kad je već bila prilično stara.

  Nakon “Dinastije” praktički se povukla iz glume, a snimila je tek nekoliko malih i neprimijećenih uloga. Zbog toga se rijetko pojavljivala u javnosti, a u tim je prilikama uvijek izgledala sjajno!

  Mediji su uglavnom tvrdili da je ova glumica lijepo ostarila i da je u kasnijim godinama privlačila pažnju, ali sve se promijenilo 2017. godine kada je u javnost procurio video o njezinom uhićenju …

  Linda, koja već godinama ima problema s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, uhićena je 2014. zbog prebrze vožnje pod utjecajem opijata, kada je na zadnjem sjedištu njezina džipa pronađena hrpa tableta.

  Tada je snimljen i kontroverzni video u kojem nema niti grama šminke i pod vidljivim je utjecajem nekih supstanci, ali to je vješto skrivala sljedeće tri godine.

  Onog trenutka kad je procurilo napravilo je procvat – pokazao je potpuno drugačiju Lindu koju gotovo nitko ne bi prepoznao!

  Ali, za sve to postoji objašnjenje … Naime, glumica već godinama pati od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliko veliki da je na trenutke pomislila i sebi oduzeti život. To ju je prisililo da koristi prekomjerne medicinske potrepštine.

  LEAVE A REPLY