NAJBOLJI MUŽEVI ROĐENI SU U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Blago vama ako ste udate ZA JEDNOG OD NJIH!

  0
  3498

  Svaki horoskopski znak ima pozitivne, ali i neke negativne karakteristike. Ako tražite životnog partnera, zabavan način da skratite potragu za potencijalnim životnim muškarcem jest istraživanje – koji horoskopski znak ima najbolje osobine za ozbiljnu vezu i brak.

  DJEVICA

  Djevice su prirodne vođe što ih čini fantastičnim i predanim partnerima. Nešto u njima jednostavno privlači ljude jer su vrlo šarmantni i društveni, a imaju i jedinstveni smisao za humor. Uvijek pronađu način da pravilno uravnoteže posao i zadovoljstvo. Kad vole, vole svim srcem i svaka se emocija maksimalno pojačava. Zaljubljuju se vrlo lako pa po potrebi idu glavom preko zida. Odličan su materijal za potencijalnog muža jer su vrlo velikodušni u vezi i što je najvažnije, uvijek će biti podrška njihovom partneru.

  Vaga

  Iskrenost je omiljena politika Vage koja je jasna u pokazivanju osjećaja i ne voli igre. Žele pronaći partnera koji pruža jednaku podršku, suosjećanje i predanost. Potraga za znanjem također im je vrlo važna jer žele otkriti sve o svemu što ih u određenom trenutku zanima. Strastveni su i konkurentni, ali svoje hobije vole dijeliti s partnerom. S vagom se ne smije žuriti. Vage neće reći “volim te” dok se ne osjećaju potpuno sigurno pored svog partnera.

  Ovan

  Pripadnici ovog znaka duboko su konzervativni, tradicionalni i posvećeni obitelji. Raduju se stvaranju vlastitog doma. Ovan voli preuzimati inicijativu i raditi stvari za dom kako bi obitelji bilo što ugodnije.

  Vrlo su pažljivi prema svojim suprugama i vjeruju da postoje poslovi koje žena ne bi smjela raditi. Dobri su domaćini i vole društvo, ali to nikada neće staviti pred svog partnera.

  LEAVE A REPLY