ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA PLAČE PO CIJELI DAN JER ON ULAZI U ZADRUGU 4: A sada je otkrivena velika tajna o njoj, EVO KO JE ZAISTA LIJEPA IVANA

0
2465

Kristijan Golubović kaže da je njegova supruga Ivana bila nevina sve dok nije imala 28 godina! Žestoki momak objašnjava da je sačuvala čistoću jer se udala za njega jer ju je u snu savjetovao Veliki petak.

Ivana je godinama sama, čekajući dan kada će se junak filma “Vidimo se u osmrtnici” oženiti:

– Onaj mučenik, nije imala partnera prije mene. Sa 28 godina bila je nevina. Kad mi je to rekla, pitao sam je: “Iz kojeg ste samostana došli?” Tada mi je objasnila da me voli od svoje 15 godine i da me čeka 13 godina. Rekao sam joj: “Koga čekaš? Kriminalac? Mentol? Jesi li normalan?

Ja sam dvadeset godina stariji od tebe. “I rekla mi je:” Znam što radim, Veliki petak mi je u snu rekao: Čekaj, reći ću ti kad da ga nazovem. “I tako je bilo – rekao je Kristijan Informeru.

Istaknuo je da je njegova supruga vrlo konzervativna te da oštro osuđuje djevojke koje se oblače provokativno. Golubović smatra da Ivana nije stvorena za život u 21. stoljeću:

Kristijan Golubović kupio je Ivanu stan u Kraljevu, koji želi obnoviti prije ulaska u „Zadrugu 4“.

– Svakodnevno sam s majstorima, želim da sve bude gotovo do rujna, kada ću ući u stvarnost. Bit će to njihov vrh, u obnovu sam uložio 30 000 eura. Želim da moja supruga i kćer samo uživaju – kaže Kristijan.

– Čini se da je moja žena iz 16. stoljeća, kao da živi u vrijeme inkvizicije. Doslovno je u formi – potražite vještice u šumi i spalite ih na lomači jer nose suknju iznad lišća.

Bivši zatvorenik ističe da bi mu supruga ostala vjerna do smrti, čak i ako nađe drugu djevojku:

– Da sam je ostavio, ne bi imala drugog čovjeka do groba. Ona je ista kao i njena majka. Prije 32 godine izgubila je muža, a nitko nikada nije vidio tu ženu kako razgovara s muškarcem na ulici. Njih dvije nikada mi neće oprostiti što sam se družio sa Stanijom i Balerinom. Kad me zbog njih počnu tjerati, smetali bi kitu u moru, a ne meni.

Iako zna da je njegova supruga uznemirena što ulazi u četvrtu sezonu “Zadruga” jer se boji da će je on prevariti, Golubović ne odustaje od ideje da se u rujnu preseli u Šimanovce za deset mjeseci.

– Obećao sam Željku Mitroviću da ću ući i to moram ispuniti. Puno mi je pomogao dok sam bio u zatvoru. Mi smo obiteljski prijatelji i ne mogu reći ni riječ. Ali Ivani sam dao i reich da to neće biti kao prvi put. Da me nijedna ljepotica neće izluditi. Međutim, pravi nered otkad sam potpisao ugovor. Suze se dobro, on se naljuti … Govori o tome kako ih opet ostavljam, kako ću u stvarnosti ići do kurve. Rekla mi je da bih se trebao sramiti jer imam kćer koja će ići u školu, a djeca će je ismijavati dok se njezin otac valja po krevetima s kurvama i silikonkama – zaključuje Golubović.

LEAVE A REPLY