Korona je mala maca za ovu SRPSKU svadbu: Prije se “častile” uvredama, a onda je tek nastao LOM: Ova tuča je HIT na internetu (VIDEO)

0
3103

Vjenčanja u našim krajevima oduvijek su bila vrlo važna proslava u koju je uloženo toliko novca da se često moralo uzeti zajam, samo da bi sve bilo što svečano i bogatije, pa se gotovo pretvorilo u svojevrsno natjecanje za veće i ljepše vjenčanje. S druge strane, poznato je da su ta vjenčanja pravi domaćini, pa će biti i hrane i pića, a s pijenjem se često pretjeruje, pa u kasnim satima može doći do neugodnih situacija između svatova. Takve smo situacije vidjeli nebrojeno puta do sada, ali gotovo kao danas.

Naime, iako kruna mjesecima vlada svijetom, to ne sprečava mnoge ljude da nastave organizirati ovu vrstu događaja na kojima se okuplja veliki broj ljudi, mnogo veći od dozvoljenog javnog okupljanja. Međutim, to nije toliko problem koliko problem ako se dvije obitelji koje se spajaju ne podnose jedna drugoj. Do sada smo imali priliku čuti da se snaha i svekrva ne podnose, a često se u selima dogodi da su dvije obitelji u lošim odnosima, pa stvari postanu gore ako im se djeca vjenčaju. Međutim, iako vjenčanja doživljavamo samo kao velike proslave, oni u velikoj mjeri odlučuju kakav će život mladenci imati zajedno.

Čini se da ovom paru iz videa neće cvjetati ruže, budući da su njih dvoje zaratili odmah na vjenčanju. Prvo su pale teške riječi, a onda je nastao samo kaos kad su krenuli u borbu. Bilo je još gore kad su se umiješale i druge žene, uključujući i samu mladenku, dok je netko sve snimao, a zatim video objavio na Internetu, što je u istoj minuti postalo viralno. Možete pogledati video

LEAVE A REPLY