Da li imate jednu UPORNU DLAČICU NA BRADI? Stalno izrasta? NEMOJTE to olako da shvatite, EVO šta to znači

  0
  1373

  Danas govorimo o vrlo češćem problemu koji se pojavljuje kod većine žena u posljednje vrijeme. To su male dlačice u koje ulaze brkovi, kao i dlake koje rastu na samoj bradi. Svi su jako uplašeni i ne znaju kako ih se uopće riješiti. Neke žene koriste vosak za kosu, druge se briju, dok druge pincetom popravljaju ovaj i više nego velik problem.

  Danas vam donosimo kratku priču o tome zašto uopće rastu i kako ih se barem na neko vrijeme možete riješiti. Estetski to uopće ne izgleda lijepo, a vjerujemo da imate noćne more iz ove vrlo neugodne pojave. Hadley King, poznati dermatolog iz New Yorka, navodi da je riječ o kombinaciji genetike i muških hormona, koje jednostavno nije moguće ukrotiti.

  Najčešće se javlja kod žena starijih od 30 godina, a zatim tijekom godina muški hormon i testosteron jednostavno rade svoj dio posla. Sve ovisi o tome koliko je korijen dlake jak, i tada ćete imati toliko problema. Ako su baka ili majka imali te probleme, vjerujte da ćete ih imati i to je neizbježnost protiv koje se jednostavno ne možete boriti.

  Pored šišanja, mnoge se žene odlučuju za lasersko uklanjanje dlaka na bradi. To uopće nije opasno po zdravlje, osim ako se dogodi s neredovitom menstruacijom, pa, onda imate vrlo velik problem. Moguće je da imate problema s poicističnim jajnicima, i zato biste trebali konzultirati svog ginekologa. Jeste li ikada imali problema s kosom?

  LEAVE A REPLY