BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC DOBIO SINA! IME ZAPREPASTILO CIJELU SRBIJU: Šta je ovo?

  0
  838

  Nakon trećeg supruga Nataše Bekvalac, koja je osuđena za obiteljsko nasilje, Luka Lazukić treći je put postao otac.

  Njegova nevjenčana supruga Slađana Ivanišević u petak je rodila zdravog dječaka, kojeg su roditelji nazvali Noor Nu. Odlučili su se za to ime kada je plesačica iz Novog Sada ostala trudna. Tada im nije bilo važno hoće li dijete biti muško ili žensko, a oni su odabrali ime koje će dati djetetu i da je to djevojčica. Kao što smo saznali, naziv Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto kao i Luka – onaj koji širi svjetlost.

  Zbog pandemije virusa coronuma, Lazukić nije slavio rođenje muškog nasljednika, već je u svom domu odao počast svojim najbližim prijateljima i obitelji. Majka i dijete u utorak su napustile rodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje – poklon Slađane za Luku i moderni krevetić i kompletna oprema za nasljednika.

  Luka iza sebe ima dva propala braka, a prema njegovim bliskim prijateljima, unatoč sjajnoj vezi sa Slađanom, njih dvoje još uvijek ne planiraju vjenčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu kćer, odlučio je da s Ivaniševićem neće potpisati zakletvu na vječnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednog dana tu odluku neće promijeniti. Do sada rade savršeno i ne odvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o kojem je Kurir već pisao, a oni su ga potpuno preuredili i podredili djetetovim potrebama.

  Luka ne odgovara na pozive, s druge strane, plesačica je kratko rekla:

  – Tako smo sretni! Porođaj je bio lagan i brz, prirodno. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim danima bebe – rekla je ponosna majka.

  LEAVE A REPLY