U ovom srpskom selu vlada VELIKA PANIKA! Uoči SMAKA SVETA sletio Isus Hrist! Seljaci u HAOSU, izvadili mobitele…(VIDEO)

0
1475

Voliš nadnaravne stvari? Na Balkanu je bila vrlo popularna od davnina. Priče o duhovima, vražjim kolima, crnim mačkama koje vam prelaze put da tamo ne biste smjeli ići, kao i druga narodna vjerovanja., Gdje su čarobnjaštvo? Čarobnjaštvo, magija, bogatstvo, salting horora i druge stvari u koje svijet snažno vjeruje.

Ova priča koju vam danas donosimo dogodila se u Srbiji u Podunavlju, u gradu Velika Plana. Naime, prema videozapisima koji kruže društvenim mrežama, nitko drugi nego Isus Krist nije sletio u njihovo selo. Ovaj videozapis objavljen je na Facebook stranici Twilight Zone, koja se inače bavi takvim mističnim stvarima.

Stanovnici ovog sela sve su to zabilježili na svojim pametnim telefonima, a čitav snimak je i više nego realan, pa samo mi možemo vjerovati u cijelu ovu priču koja se dogodila u Srbiji. Jeste li praznovjerni, vjerujete li u neka predviđanja? Što mislite o Nostradamusu i Babi Vangi, jer realno pogađaju puno stvari koje su se događale u budućnosti.

Jeste li ikad preko telefona zvali Milana Tarota ili nekog drugog proroka? Što mislite o današnjem videu, koliko je to realno za vas? U komentare nam napišite sva svoja mišljenja i budite sigurni da ostanete s nama …

Isus Hrist sleteo u Veliku Planu!

VELIKA PLANA: ISUS HRIST SLETEO NA ZEMLJU UOČI SMAKA SVETA!

Gepostet von Zona sumraka am Freitag, 1. Mai 2020

LEAVE A REPLY