Snaha pobjegla od kuće da se uda za drugoga: Prijovićki pogrešan tip pomutio razum

  0
  11743

  Lepa Brena postigla je jednu od najvećih karijera na ovom području i može se reći da je od svog imena zaista stvorila pravo carstvo. Iako joj je primarna karijera pjevanje, zbog čega je bila idol nacije u bivšoj Jugoslaviji, danas se također bavi poslovima usko povezanim s glazbom. Mnogi znaju da je ona osnovala Grand sa Sašom Popovićem, koji je postao najmoćnija produkcija u regiji. Iako je javna osoba i puno se zna o njenom životu, još uvijek imaju neke svoje tajne.

  Lepa Brena uvijek se držala slike sebe i svoje obitelji i trudila se predstaviti se u najboljem svjetlu jer je i dalje javna ličnost, pa je rijetko bilo ekscesa, a u novinama su uglavnom postojali samo tračevi koje je opovrgavala. Ipak, nisu tračevi da je Brena zamalo izgubila svoju poznatu snahu. Naime, malo je ljudi znalo da je Aleksandra Prijović pobjegla od kuće s 15 godina jer se željela vjenčati. Prema medijima, Prijović je bio toliko zaljubljen u mladog violinista Momira Jovanovića da je pristao na sve samo da bude s njim.

  Njena majka Borka razgovarala je o tome u nekoliko navrata, a na kraju je uspjela nekako doći kući, uz pomoć policajaca. Aleksandra je danas više nego sretno zaljubljena u Filipa, s kojim ima i dijete, a novinari su uspjeli doći do Momira, koji je samo kratko rekao da je to glupost kad su bili mladi i da sada ima suprugu.

  LEAVE A REPLY