Odvela sam dijete Nestoroviću, a onda se desilo OVO – EVO na koji način on liječi djecu

  0
  1407

  Dr Branimir Nestorović široj je javnosti poznat i kao liječnik, ali i kao bivši član Kriznog štaba Srbije za obranu od koronavirusa. Mnogi ga smatraju velikim stručnjakom, iako su mišljenja o njemu bila podijeljena tijekom epidemije virusa corone. Doktor Nestorović svima je ostao poznat kao liječnik koji je tijekom epidemije imao nekoliko zanimljivih izjava, pa iako su ga mnogi kritizirali, a određene kolege kritizirale, uvijek je bilo onih koji su bili njegovi bivši pacijenti i podržavali su ga u svemu.

  No, dr. Nestorović je odlučio podnijeti ostavku na mjesto koje je obnašao u kriznom stožeru i svi su se pitali što mu se dogodilo smatrajući da je upravo on nestao. Kasnije je premijer Brnabić, ali i on sam, priznao da mu je bilo dosta svega, i kritika i ismijavanja iz društva, i jednostavno se želio povući, posebno iz medija. Neki su čak nazvali dr. Nestorovića srpskim dr. Domom, zbog njegovih često sarkastičnih izjava. Međutim, postoji veliki broj ljudi kojima je on pomagao, to jest njihova djeca, a jedna je žena odlučila javno podijeliti svoje iskustvo s njim.

  Naime, gospođa Barjaktarević napisala je na društvenim mrežama da nema riječi zahvaliti dr. Nestoroviću što je spasio dijete. Naime, njezino se dijete rodilo s dijagnozom laryngomalacia gravis (koja je nastala reanimacijom djeteta, jer je dva dana čekala na carski rez). Beba nije mogla jesti, bilo je mnogo poteškoća, a s djetetovih pet mjeseci dolaze doktoru Nestoroviću, koji je šokiran postupcima u bolnici, a potom majci daje sve smjernice što i kako učiniti. Nakon toga beba se rodila, a danas je to osmogodišnja djevojčica za koju nitko ne bi rekao da ima poteškoća.

  LEAVE A REPLY