EVO ŠTA NAS TRUJE! U ovom gradu se postavljaju 5G mreže po noći da NAROD NE VIDI: U sred korone

0
565

O mrežama 5G pisalo se već mnogo puta da su oni zapravo pravi krivac za virus corone i masovne infekcije, a ne obiluje 19. Puno je priča koje su prilično neutemeljene, čak i one od prije 2 mjeseca kada su se na nebu pojavile svjetlosne kuglice , a spojen je na 5G mreže. Imamo i priču iz Leskovca kada su se u gradu pojavili mrtvi vrapci da je i sve iz 5G mreže.

Tako nam slična priča dolazi iz Bosne i Hercegovine da je na minaretu džamije u Gornjem Vakufu postavljena mreža 5G, što se pokazalo neistinitim. Sada nam slična priča stiže i iz Sarajeva, gdje ljudi masovno pričaju kako se 5G mreže postavljaju u centru grada, noću kad se svijet uopće ne budi i kad te radnje ne vidi, pa o tome nema pitanja.

Tako je Facebook grupa “Građansko budjenje” objavila relevantne slike, a ni BH Telecom ni HT Eronet nisu odgovorili na to pitanje. Čak je počela i kružiti priča da su to neosnovane sumnje, jer te antene tamo stoje posljednjih 15 godina. Čak je i dobro poznata stranica “Raskrinkavanje” objavila da u Gornjem Vakufu nema 5G antena, a Sejo Ramić iz bihaćkog Gradskog vijeća rekao je da je to istina.

Bilo je još nekih stručnjaka koji su rekli da za ugradnju 5G antena moraju biti isključene sve telekomunikacijske usluge, što bi se primijetilo, sigurno bi netko reagirao. Vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY