Dr Kisić promjenila lični opis: EVO šta je uradila na licu, izgleda potpuno drugačije

  0
  811

  Dr Kisić jedan je od najpoznatijih epidemiologa u Srbiji, a tu titulu stekla je članicom kriznog štaba Republike Srbije u borbi protiv virusa corone. Naime, prije toga dr. Kisić je široj javnosti bila relativno nepoznata, ali je bila vrlo poznata među medicinskim stručnjacima kao velika profesionalka u svom poslu. Dr. Kisić rođena je u Sarajevu, ali je diplomirala na Fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju.

  Međutim, javnost je prilično podijeljena sa stajalištima oko dr. Kisića, jer oni koji ne vjeruju u krunicu, smatraju da je to dio nekog plana zatvaranja ljudi u njihove kuće i kontroliranja iz nekog razloga. Zbog toga je dr. Kisić vrlo često meta brojnih kritika, a također su neki otišli toliko daleko da su je napali jer na svakoj sjednici izgleda lijepo i jer kosa uvijek izgleda “savršeno”, bez obzira na to što to znači. Dr Kisić je još uvijek mlada žena, pa je normalno da se brine o svom izgledu, pogotovo sada kad je postala javna osoba. Čak su i predsjednik Srbije i premijer razgovarali o tome, rekavši da ono što se čini ljudima koji daju sve od sebe da spasu ljudske živote nije humano.

  Doktorica Darija poznata je po tome što voli izgledati lijepo, kultivirano i njegovano, ali također vrlo rijetko vidimo neke trenutke iz svog privatnog života. Ovaj put imali smo je priliku vidjeti u nešto drugačijem svjetlu, kao klijenticu kozmetičkog salona gdje je radila trepavice i ugrađivala svilene trepavice, što im znatno olakšava život, jer smanjuju proces šminkanja. Izgleda sjajno nakon te promjene i jedva čekamo da je vidimo s novim izgledom i na javnim nastupima.

  LEAVE A REPLY