ario je i palio muzičkom scenom, žene ludile za njim, a onda NAPRASNO NESTAO: EVO gdje je danas i kako izgleda, nikad ga ne biste prepoznali!

  0
  384

  Veliki je broj pjevača, posebno iz 90-ih, koji su sjajno započeli sa svojom pjevačkom karijerom i snimili nekoliko hitova, ali onda su iznenada nestali sa scene. Naš glavni lik danas nije jedini, naravno da ima puno više pjevača koji su dobro započeli, ali popularnost nisu uspjeli održati nakon par snimljenih pjesama. Međutim, svima nije bilo loše jer su htjeli napustiti pozornicu, jer su shvatili da to nije za njih.

  Ovaj pjevač započeo je sve kad je krenuo u glazbene vode. Naime, snimio je nekoliko sjajnih pjesama, tražio se na nastupima i sve je izgledalo kao da će postati vrlo popularno, ali to se nije dogodilo na kraju. Naime, Srđana Miloševića svi poznaju po njegovom dobrom glasu, ali i po sada kultnoj pjesmi “Tebi, dušo moja”. Ova pjesma svira se svugdje i za svaku prigodu, a čini se da su ljudi već pomalo umorni jer je toliko prisiljena. S druge strane, Srđan je danas vrlo marljiv otac, koji je uvijek tu zbog svoje djece.

  Ipak, kaže da mu ne nedostaje ništa više do privatnosti i obitelji. Srđan je rekao da je uživao dok je snimao pjesme, ali također se ne može baviti medijima, pa je odlučio voditi drugačiji život. Srđan je ovom prilikom rekao da mu se uopće ne sviđa pjesma You Mazo i da zapravo misli da je to ženska pjesma, a pjesma je čak navodno bila namijenjena ženskom glasu, a ne muškom, ali kasnije je postala najpopularnija pjesma.

  LEAVE A REPLY