Zapjevao na vlastitoj svadbi: Ovaj mladoženja iz Bosne pjeva bolje od polovine “estrade”, srušiti ćete se sa stolice kad čujete(VIDEO)

  0
  1619

  Mladoženja Dželal je zapjevao svojoj tek vjenčanoj supruzi Enidi pjesmu, a ono što možemo reći njoj će biti lijepo u braku kad joj suprug zapjeva. Poslušajte u nastavku šta joj je pjevao i oborio goste s nogu

  Mladoženja (Sjeverna Amerika, Australasia) ili poslužitelj (Britanski otoci) jedan je od muških pratitelja mladoženje u svadbenoj ceremoniji. Obično mladoženja odabere bliske prijatelje i rođake koji će im služiti kao mladoženje, a smatra se čast biti odabran. Od svojih grobara, mladoženja obično odabere jednog koji će služiti kao najbolji čovjek.

  Za vjenčanje s mnogo gostiju, mladoženja također može zamoliti druge muške prijatelje i rođake da se ponašaju kao poslužitelji, a da na drugi način ne sudjeluju u ceremoniji vjenčanja; njihov je jedini zadatak ugostiti goste na svoja mjesta prije ceremonije. Astre se također mogu unajmiti za vrlo velike vjenčanja.

  Na vjenčanju vojnog časnika uloge mladoženje zamjenjuju mačevalaci časne straže mača. Obično ih se biraju kao bliske osobne prijatelje mladoženje koji su služili s njim. Njihova uloga uključuje oblikovanje tradicionalnog sabljinskog luka za koji će bračni par i gosti prolaziti.

  LEAVE A REPLY